Grote polyester plantenbakken

Plantenbakken HoogglansPlanten in onze omgeving zijn zeer belangrijk. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat planten ervoor zorgen dat mensen zich beter kunnen ontspannen en concentreren. Daarnaast produceren planten zuurstof en tenslotte hebben planten ook een grote esthetische waarde.

Plantenbakken
Wanneer u planten in uw huis, tuin, school of bedrijf wilt plaatsen, heeft u meestal ook bakken nodig waar de planten in komen te staan. Bij polyesterplantenbakken.nl kunt u terecht voor een breed assortiment aan plantenbakken. Deze polyester bakken zijn verkrijgbaar in de vormen rond, vierkant en rechthoekig.

Grote plantenbakken
De plantenbakken die u hier online kunt bestellen zijn echt groot. Zo verkopen ze bijvoorbeeld een ronde plantenbak met een doorsnee van wel twee meter. Vierkante plantenbakken vindt u in de maat van bijvoorbeeld twee bij twee meter. Heel handig is dat u de hoogte zelf kunt bepalen wanneer u dit wilt. Als u namelijk een bepaalde plantenbak kiest en u wilt een andere hoogte, dan wordt dit kosteloos voor u aangepast.

Toepassingen
Deze grote plantenbakken zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een entree van een bedrijf. Wat een enorme blikvanger als mensen bij de ingang zo’n prachtige grote plantenbak zien staan. Uiteraard kan het ook erg mooi zijn om een grote plantenbak in uw tuin te plaatsen. Omdat de plantenbakken in diverse vormen en maten verkrijgbaar zijn, kunt u een bak uitkiezen die mooi uitkomt in uw tuin. Het is ook nog mogelijk om de plantenbakken zonder bodem te bestellen en dan kunnen de wortels van de planten zo de tuin in groeien. Daarnaast zijn de plantenbakken in alle mogelijke ralkleuren verkrijgbaar.

Polyester
Omdat de plantenbakken van polyester zijn gemaakt zijn ze vorstbestendig. Polyester neemt namelijk geen vocht en water op. U krijgt hierop ook nog 2 jaar garantie. Daarnaast zijn alle kleuren die leverbaar zijn UV-bestendig, dus u kunt erop vertrouwen dat de kleur mooi blijft. Indien u de plantenbakken binnen wilt gebruiken, wordt er een extra coatingslaag aangebracht, zodat de bakken geen water doorlekken.

 

Broerinneke